Corian este un material compozit, alcatuit din rasina acrilica si minerale (1/3 rasina si 2/3 minerale). Corian este ideal pentru utilizarea ca material de baza sau in combinatie cu alte materiale (metal, lemn, etc) pentru o gama larga de piese de mobilier casnic sau profesional, avand avantajul rezistentei in timp, dar si a functionalitatii si posibilitatilor mari de design – putand fi prelucrat nenumarate feluri, inclusiv folosind liniile curbe. In afara posibilitatilor nelimitate de design, corianul mai are avantajul de a fi un material deosebit de rezistent, cu o textura fina, placut si o paleta larga de culori disponibile. Este un material non toxic, este neporos (implicit nu permite acumularea, in timp, a bacteriilor sau mucegaiului), usor de intretinut si de curatat. Corianul poate fi reparat cu usurinta, cu urme aproape imperceptibile.

Durabil Durabil
Durabil

Aspectul de inalta clasa al mobilierului din Corian se va pastra de-a lungul timpului. Corianul este un material extrem de solid, care va rezista de-a lungul timpului, chiar si dupa utilizare intensa sau dupa ce a fost supus la umiditate si temperaturi ridicate. Aceste proprietati recomanda Corianul pentru mobilierul de exterior sau interior, inclusiv pentru bai si bucatarii.

Rezistent Rezistent
Rezistent

Corianul are proprietati igienice certificate de organisme international. Germenii, mucegaiul sau bacteriile nu gasesc in corian un mediu prietenos, motiv pentru care mobilierul din Corian este unul igienic, recomandat pentru bai si bucatarii, dar si pentru cabinete medicale sau alte spatii care necesita un control deosebit al acestui aspect.

Usor de curatat Usor de curatat
Usor de curatat

Mobilierul din corian a fost creat special pentru a fi usor de intretinut, folosind materiale la indemana oricui. Nu ai nevoie decat de o carpa umeda din bumbac si de o solutie pentru curatarea suprafetelor pentru a-i reda aspectul deosebit, stralucitor, care il face atat de apreciat de toata lumea.

Neporos Neporos
Neporos

Corianul este un material compozit, realizat special pentru a avea aceasta proprietate: lichidele nu pot patrunde in structura sa, chiar si atunci cand expunerea este indelungata. Este o proprietate care il recomanda pentru a fi folosit in bai si bucatarii.

Reparabil Reparabil
Reparabil

Stiai ca mobilierul din corian poate fi reparat, cu urme aproape imperceptibile, chiar si atunci cand a fost deteriorat partial de substante chimice foarte puternice – asa cum sunt acizii puternici, cetonele sau solvantii? Este unul dintre marile avantaje ale acestui material in comparatie cu altele, asemanatoare.

Netoxic Netoxic
Netoxic

Corianul este un material inert, netoxic, care nu degaja gaze in conditii normale de temperatura. Chiar si in urma arsurilor, compusii rezultati nu contin gaze halogenate toxice. Un motiv in plus pentru a opta pentru mobilierul din corian!