• Livrare si montaj in toata tara!
  • Suport tehnic prompt

Chiuveta din Corian C65

Mobila Corian
Corian
noiembrie 8, 2017
0
0

Mobilier de baie elegant din corian – pentru o baie profesionala.
Te invitam sa descoperi un model deosebit de chiuveta de baie cu blat eleganta din corian, de un rafinament aparte, integrata in blat si realizata pentru o baie profesionala. Modelul poate fi adaptat cu usurinta si baii unei locuinte personale – ne puteti contacta pentru a stabili mai multe detali.
Chiuveta are un aspect modern elegant, fiind integrata in blatul realizat tot din corian. Puteti remarca modul simplu si unitar in care este realizat acest ansamblu de mobilier, si felul in care se imbina foarte bine corianul cu celalalt material, MFD.
Albul, precum si modelul ales, confera acestei chiuvete un aspect deosebit, simplu si elegant si se completeaza foarte bine cu restul ansamblului de mobilier. Spatiile de depozitare sunt numeroase si pot fi personalizate in functie de baia si dimensiunile disponibile.
Trebuie sa stiti, de asemenea, ca acest material compozit deosebit – corianul - se declina intr-o paleta foarte larga de culori, pe care va invitam sa o descoperiti in rubrica special destinata de pe site. Indiferent de culoarea preferata, suntem siguri ca veti regasi varianta potrivita din corian – iar corianul se preteaza foarte bine inclusiv la combinatii de culori.
Opteaza pentru mobilierul de baie din corian.
Compozitia sa deosebita, special conceputa pentru a rezulta un material deosebit de rezistent, usor de intretinut si flexibil, fac din corian un material recomandat pentru realizarea de piese de mobilier deosebite, care isi vor pastra aspectul deosebit dupa ani buni de utilizare.
Corianul este un material ideal a fi folosit pentru realizarea de obiecte de mobilier pentru baie - acesta nu permite infiltrarea lichidelor, fiind in acelasi timp usor de intretinut și igienizat.
De asemenea, corianul permite realizarea unor piese de mobilier cu structura unitara: observati si in aceasta imagine cum corianul nu necesita imbinari, asa ca impuritatile nu se vor aduna in zonele respective, asa cum se intampla cu piesele clasice. Aceasta proprietate are numeroase beneficii, inclusiv de ordin estetic.
Daca iti doresti un model asemanator de mobilier de baie elegant din corian, nu ezita sa ne contactezi! Specialistii nostri te vor ajuta sa gasesti cea mai buna solutie pentru tine.

  • Garantie 10 Ani
  • Materiale De Calitate
  • Consiliere Tehnica
Formular de contact
Relatii clienti

0747 46 46 46

Scrie un review

Rating (*)