Corianul pentru receptii, birouri si diverse spatii comerciale

In mediile profesionale, calitatea produselor si serviciilor oferite este extrem de importanta, dar exista si cateva criterii personale, pe care multi dintre noi le avem atunci cand alegem sa colaboram cu o companie sau alta. Unul dintre aceste criterii poate fi aspectul unitatii sau al showroom-ului respectiv. Prima impresie este mereu importanta, asa ca o receptie din corian – realizata cu linii curbe, spectaculoase, beneficiind din plin de calitatile acestui material compozit deosebit – ar putea fi acea prima impresie de care avem nevoie pentru vizitatorii nostri. Barurile si restaurantele ar putea, de asemenea, beneficia din plin de corian – ce se poate imbina cu succes cu numeroase alte materiale pentru realizarea mobilierului. In plus, corian-ul respecta standarde inalte de igiena, fiind non toxic si neporos  (impiedicand in acest mod acumularea bacteriilor sau mucegaiului).

Blaturi de lucru si blaturi pentru baie din corian

Forme variate, culori nenumarate, un design clasic sau indraznet… totul este posibil folosind blaturile de bucatarie din corian, sa u suprafetele pentru baie. Blaturile de bucatarie sau suprafetele pentru baie din corian vin cu avantajul unei calitati impecabile, a unui material care rezista si isi pastreaza si in timp aspectul deosebit. In plus, corianul este o suprafata neporoasa, care va sta departe de bacterii sau mucegai, fiind non-toxica si igienica, ideala pentru baie sau bucatarie.

Chiuvete de baie si bucatarie din corian

Cu totii ne dorim ce e mai bun pentru casa noastra, locul de care ne leaga mereu cele mai placute amintiri! E normal sa alegem ca mobilierul nostru sa fie realizat din materiale de cea mai buna calitate, care sa fie in acelasi timp usor de intretinut si curatat. Timpul este mai bine folosit atunci cand il dedicam familiei, nu curateniei… Corianul este ideal ca material pentru chiuveta de baie sau bucatarie. Nontoxic si neporos, acesta nu va permite bacteriilor sau mucegaiului sa patrunda nici in cele mai mici colturi, mai ales daca optam ca si suprafata din zona chiuvetei sa fie realizata din acelasi material. In plus, cu nenumaratele posibilitati de design pe care le ofera si paleta coloristica extrem de bogata, putem cu adevarat sa optam pentru forma si culoarea dorita utilizand corianul.