Introducere
Acest site este intretinut si administrat de SC Evo Mob Design SRL , CUI 31406565, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub numarul J04/321/2013.

Site-ul este gazduit de serverele unei companii terte. Pentru eventualele erori aparute din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc. facute de aceasta companie terta ne cerem scuze, dar intreaga responsabilitate ii revine gazdei.

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Evo Mob Design SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Daca nu acceptati acesti „Termeni si Conditii” NU UTILIZATI acest site.

Accesul la site
Evo Mob Design SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor Evo Mob Design SRL, fara acordul scris al acesteia.

Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate fara o notificare prealabila. In cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe acestea. Ramane la aprecierea dvs. daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

Totodata ne rezervam dreptul ca in cazul anumitor comenzi sa cerem plata integrala sau partiala in avans.

Toate preturile afisate pe acest site sunt exprimate in lei (RON) si contin TVA si pot fi modificate fara nici o instiintare in prealabil.

Garantia produselor
Toate produsele beneficiaza de garantie.

Producatorul garanteaza ca toate produsele produse si comercializate de Evo Mob Design SRL isi vor indeplini functiile, daca le folositi conform instructiunilor.

Producatorul garanteaza repararea tuturor eventualelor defecte ale produselor aflate in garantie. In cazul aparitiei unei defectiuni, in perioada de garantie, Cumparatorul va transmite produsul spre reparare/inlocuire Vanzatorului, in conformitate cu Legea 449/2003, sau va solicita noi elemente ce pot fi schimbate direct de catre Cumparator. Pentru returnarea produselor va rugam sa vizitati sectiunea : CONTACT.

Termenul de remediere a defectelor produselor (aflate in perioada de garantie) este de 15 de zile, din ziua primirii reclamatiei.

Reclamatia trebuie trimisa in scris la info@mobila-corian.ro

Garantia intra in vigoare de la data primirii produsului.

„Clienti” sau „consumatori” sunt DOAR PERSOANELE FIZICE. Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

Securitatea datelor personale
Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc.

Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

Copyright
Elemente din continutul sitului – texte, elemente de grafica Web, scripturi, programe, baze de date – sunt proprietatea Evo Mob Design SRL si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei Evo Mob Design SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal.

Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor.

Toate fotografiile si informatiile publicate (numite generic continut) sunt protejate de catre dispozitiile legale incidente: Legea nr. 8/1996, cu modificarile si completarile ulterioare – privind dreptul de autor si drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 – privind marcile si indicatiile geografice si Legea nr. 129/1992, republicata – privind desenele si modelele industriale. Lipsa mentiunii privind unele texte legale ori dispozitii incidente nu duc la inaplicabilitatea acestora.

Site-ul si Continutul sunt protejate de catre Legea drepturilor de autor din România, precum si de dispozitiile privitoare la copyright aplicabile în alte teritorii decât România. Dumneavoastra nu puteti copia, stoca, modifica ori transfera cu orice titlu, în parte ori întreg site si/sau Continutul. Exploatarea este libera, sub conditia non-comercialitatii si respectarii termenilor impusi de catre Evo Mob Design SRL.

Sunt interzise copierea, reproducerea, distribuirea, publicarea, afisarea, modificarea, crearea de componente complete derivate, precum si orice modalitate de exploatare a continutului site-ului mobila-corian.ro.

Dispute si conflicte
Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice încercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut între companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Final
Nu vom fi responsabili in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site.

Deasemenea, nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi. Daca considerati ca orice material de pe acest site, postat de Evo Mob Design SRL violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati pentru detalii la info@mobila-corian.ro, astfel incat sa putem lua o decizie in cunostinta de cauza.