• Livrare si montaj in toata tara!
  • Suport tehnic prompt

Chiuveta din Corian C75

Mobila Corian
Corian
noiembrie 8, 2017
0
0

Chiuveta de baie eleganta din corian
Un model simplu si elegant de chiuveta de baie realizata din corian, unul dintre cele mai apreciate materiale compozite ale momentului, datorita calitatilor sale deosebite.

  • Garantie 10 Ani
  • Materiale De Calitate
  • Consiliere Tehnica
Formular de contact
Relatii clienti

0747 46 46 46

Chiuveta are un aspect simplu si modern, ce denota o eleganta aparte multumita formelor obtinute din acest material compozit deosebit. Corianul este un compozit realizat din metacrilat de metil cu umplutura minerala densa, rezistent la pete si zgarieturi, neporos si usor de curatat, care nu putrezeste si nu se exfoliaza.
Recomandam corianul pentru realizarea mobilierului de baie atat in locatii profesionale, cat si pentru locuintele personale. Veti aprecia rezistenta deosebita si calitatile acestui material atat in momentul in care chiuveta din corian va fi instalata, cat si in timp. Practic, mobilierul din corian va arata impecabil si dupa ani buni de functionare, chiar si atunci cand este instalat intr-o baie profesionala cu trafic intens de persoane.
In plus, poti vedea cum absenta imbinarilor contribuie la realizarea unei structuri fluide, unitare, foarte placuta ca aspect, dar si modul elegant in care se imbina cu robinetul realizat din inox.
Corianul, materialul ideal pentru chiuvetele de baie
Corianul este un material foarte flexibil, ce permite obtinerea oricarui model de chiuveta pentru baie, inclusiv prin combinarea cu alte materiale. Puteti alege orice culoare sau model, inclusiv forme curbe sau imbinari de materiale, corianul va permite executarea proiectului dumneavoastra!
Corianul este recomandat ca material de executare a mobilierului de baie pentru ca nu permite infiltratii, nu putrezeste, nu se exfoliaza si nici nu se pateaza.
De asemenea, corianul este unul dintre cele mai putin toxice materiale existente si este in plus hipoalergenic si nereactiv chimic, ceea ce il face ideal pentru orice tip de mobilier de baie sau bucatarie, fie ca vorbim despre mobilierul din locuinte personale sau cel din baile profesionale.
Te invitam sa descoperi toate modelele de chiuvete de baie elegante din corian disponibile pe site-ul si sa il alegi pe cel preferat.
Putem executa pe comanda atat chiuveta, cat si proiecte complexe, ce includ intregul ansamblu de mobilier - care poate fi executat din corian sau intr-o combinatie de corian cu MDF vopsit sau alte materiale preferate. Contacteaza-ne chiar acum pentru detalii, termene de livrare si preturi!

Scrie un review

Rating (*)