• Livrare si montaj in toata tara!
  • Suport tehnic prompt

Chiuveta din Corian C82

Mobila Corian
Corian
noiembrie 8, 2017
0
0

Mobilier de baie din corian, model deosebit
Avem nevoie de doar cateva secunde din momentun in care patrundem intr-o incapere pentru a ne forma o prima impresie care este mereu importanta si pe care o retinem.

  • Garantie 10 Ani
  • Materiale De Calitate
  • Consiliere Tehnica
Formular de contact
Relatii clienti

0747 46 46 46

Acest mobilier de baie realizat din corian si sticla va fi cu siguranta memorabil pentru vizitatorii baii in care este instalat, fiind original si in acelasi timp modern, elegant si in tendinte. Iti prezentam un ansamblu de mobilier de baie din corian care va impresiona cu siguranta prin eleganta si combinatiile surprinzatoare, inedite de culori.

La realizarea acestui mobilier de baie, corianul se imbina perfect cu lemnul si sticla, materiale de culori si texturi diferite, ce confera un aspect impresionant oricarei incaperi. Corianul aduce un plus foarte, avand un aspect impecabil, care se va pastra pentru multa vreme. O varianta a acestui mobilier, pe care o putem de asemenea executa pentru clientii nostri, are lavoarul chiuvetei realizat din corian. Blatul poate fi de asemenea din corian, sau dintr-o combinatie de lemn cu corian. Totul in functie de preferintele clientilor nostri!

De ce sa optezi pentru mobilierul de baie din corian

Corianul este un material ideal pentru mobilierul de baie, fiind rezistent, usor de curatat, neporos si rezistent la pete si zgariteturi.
Toate aceste caracteristici il recomanda pentru orice tip de mobilier dorit de client, dar in special pentru cel din baie, acolo unde problema umezelii este de luat in considerare. Acesta este disponibil intr-o gama larga de culori, de la cele uni si pana la cele cu efecte speciale (granit, teraco, luminaco, efect de marmura, etc) si se combina excelent cu alte materiale, asa cum este si in modelul prezentat.

Daca iti doresti piese de mobilier deosebite, spectaculoase si elegante, corianul este exact materialul de care ai nevoie.
Daca esti interesat de realizarea mobilierului de baie din corian, nu ezita sa ne contactezi! Avem o echipa competenta, care a executat numeroase asemenea proiecte de-a lungul timpului si suntem siguri ca te putem ajuta si pe tine!

Scrie un review

Rating (*)