• Livrare si montaj in toata tara!
  • Suport tehnic prompt

Chiuveta din Corian C85

Mobila Corian
Corian
noiembrie 8, 2017
0
0

Chiuveta de baie eleganta din corian
Deosebit de eleganta este aceasta chiuveta de baie cu masca din corian! Acest model deosebit va pune in valoare elementele baii, impresionand atat prin aspectul impecabil, elegant si aparte, cat si prin functionalitate. Corianul este nu material rezistent si extrem de apreciat, care va mentine aspectul de inalta clasa al mobilierului chiar si dupa ani intregi de utilizare.
Pentru acest model de chiuveta s-a utilizat corian de culoare alba, o culoare eleganta si simplu de asortat cu orice tip de faianta sau mobilier de baie - ca putem insa executa acest model de chiuveta de baie in culoarea preferata, dar si pe diverse alte dimensiuni. Este o chiuveta realizata special pentru o baie profesionala, dar modelul poate fi adaptat si pentru locuintele individuale.
Chiuveta are un design simplu, deosebit, care va cu siguranta apreciat de utilizatori, avand un aspect aspect uniform si elegant, corianul imbinandu-se excelent cu obiectele sanitare din otel inoxidabil. Ramele oglinzilor de deasupra celor doua chiuvete sunt, de asemenea, realizate din corian, ansamblul reprezentand un tot unitar unic.
Opteaza pentru o chiuveta de baie cu masca, din corian
Indiferent ca esti cautarea unor solutii de mobilier pentru baia de acasa sau pentru cea a unui spatiu profesional, corianul va fi cu o alegere inspirata atat pentru chiuveta de baie, cat si pentru celelalte piese care vor compune intreg ansammblul de mobilier.
Vei fi impresionat atat de durabilitatea corianului, cat si de rezistenta sa la temperaturi ridicate, la abur si la umezeala. Structura sa neporoasa, care nu permite inflitrarea lichidelor in structura sa, il fac ideal pentru folosirea pentru realizarea chiuvetei din baie sau a intregului mobilier din aceasta incapere.
Comanda acum o chiuveta cu masca pentru baie realizata din corian
Daca iti doresti executarea acestui model de chiuveta de baie cu masca, din corian sau un altul, te invitam sa ne contactezi! Iti vom comunica in cel mai scurt timp posibil detaliile si pretul, dar si termenul de livrare pentru proiectul tau.

  • Garantie 10 Ani
  • Materiale De Calitate
  • Consiliere Tehnica
Formular de contact
Relatii clienti

0747 46 46 46

Scrie un review

Rating (*)