• Livrare si montaj in toata tara!
  • Suport tehnic prompt

Chiuveta din Corian C91

Mobila Corian
Corian
noiembrie 8, 2017
0
0

Chiuveta are un aspect modern, curbat si elegant, fiind potrivita atat pentru locuinte individuale, cat si pentru locatii profesionale. Albul, precum si modelul ales, confera acestei chiuvete un aspect deosebit, simplu si elegant.

  • Garantie 10 Ani
  • Materiale De Calitate
  • Consiliere Tehnica
Formular de contact
Relatii clienti

0747 46 46 46

Chiuveta de baie eleganta, realizata din corian

Te invitam sa descoperi acest model deosebit de chiuveta de baie eleganta din corian, de o finete aparte.

Chiuveta are un aspect modern, curbat si elegant, fiind potrivita atat pentru locuinte individuale, cat si pentru locatii profesionale. Albul, precum si modelul ales, confera acestei chiuvete un aspect deosebit, simplu si elegant.

Corianul insa se declina intr-o paleta foarte larga de culori, pe care va invitam sa o descoperiti in rubrica special destinata de pe site. Indiferent de culoarea preferata, suntem siguri ca veti regasi varianta potrivita din corian – iar acest mateial compozit se preteaza foarte bine inclusiv la combinatii de culori.

Corianul, un material flexibil, ideal pentru chiuvetele de baie

Acest material compozit deosebit este flexibil si permite obtinerea oricarui model de chiuveta pentru baie din corian, inclusiv prin combinarea cu alte materiale. Poate fi aleasa orice culoare, orice model, dar si amplasarea scurgerii in orice parte a chiuvetei pentru obtinerea unui efect deosebit.

Corianul este recomandat pentru bai si bucatarii pentru ca nu permite infiltratii, nu putrezeste, nu se exfoliaza si nu se pateaza. Acest aspecte corelate cu faptul ca obiectele din corian sunt uniforme duce la igienizarea foarte rapida pentru ca, neexistand imbinarile clasice, nu se poate aduna murdarie.

De asemenea, corianul este unul dintre cele mai putin toxice materiale disponibile, este hipoalergenic si nereactiv chimic ceea ce il face ideal pentru orice tip de mobilier de baie sau bucatarie, individual sau profesional. Materialul compozit este extrem de rezistent ceea ce duce la interventii minime in caz de zgarieturi.

Te invitam sa descoperi in paginile site-ului nostru mai multe chiuvete de baie elegante si sa il alegi pe cel preferat. Putem executa pe comanda atat chiuveta, cat si intregul ansamblu de mobilier – care poate fi realizat integral din corian sau intr-o combinatie de corian cu MDF vopsit sau alte materiale preferate. Contacteaza-ne pentru detalii, termene de livrare si preturi!

Scrie un review

Rating (*)