• Livrare si montaj in toata tara!
  • Suport tehnic prompt

Chiuveta Bucatarie din Corian CB2

Mobila Corian
Corian
noiembrie 8, 2017
0
0

Chiuveta de bucatarie cu blat integrat din corian
Iti prezentam una dintre lucrarile recente ale echipei noastre – o chiuveta de bucatarie cu blat integrat, din corian.
O chiuveta eleganta si de cea mai buna calitate este un accesoriu obligatoriu al bucatariei moderne, iar noi iti propunem unul dintre cele mai rezistente si apreciate materiale ale momentului – corianul.
Poti observa cat de eleganta este o piesa de mobilier realizata in corian in imaginile alaturate. Marele avantaj al acestui material compozit inedit este faptul ca poate fi modelat in cele mai diverse forme, fara a necesita imbinari. Absenta imbinarilor inseamna un plus de eleganta, dar si de functionalitate si igiena – aici este spatiul in care se aduna, de obicei, mizeria si impuritatile.

  • Garantie 10 Ani
  • Materiale De Calitate
  • Consiliere Tehnica
Formular de contact
Relatii clienti

0747 46 46 46

Aceasta chiuveta cu blat integrat din corian are un model vintage, elegant si foarte potrivit cu restul mobilierului, realizat tot de echipa noastra, din MDF infoliat.

De ce sa optezi pentru o chiuveta de bucatarie cu blat din corian?

Iti recomandam o chiuveta de bucatarie din corian in primul rand datorita aspectului unic, elegant, al acestui material compozit deosebit. In acelasi timp, corianul este rezistent la temperaturi inalte si coroziune, rezista la socuri termice sau mecanice, lucru care il recomanda cu siguranta pentru realizarea chiuvetei si a blatului de bucatarie.
O chiuveta cu blat de bucatarie din corian va rezista in timp fara a suferi modificari majore, fiind in acelasi timp foarte usor usor de intretinut. Rezistenta pe care o are corianul la cele mai variate pete, zgarieturi sau alte consecinte ale activitatilor desfasurate in perimetrul bucatariei fac de asemenea alegerea acestui material una inspirata.
O chiuveta de bucatarie cu blat din corian va fi cu siguranta o alegere potrivita, corianul pastrandu-si aspectul deosebit chiar si dupa ani de utilizare!

Scrie un review

Rating (*)