• Livrare si montaj in toata tara!
  • Suport tehnic prompt

Chiuveta Bucatarie din Corian CB6

Mobila Corian
Corian
noiembrie 8, 2017
0
0

Bucatarie pe colt cu chiuveta din corian
O bucatarie pe colt cu chiuveta din corian integrata cu blatul si suprafata de deasupra, foarte eleganta, cu spatii generoase de depozitare, realizate din MDF infoliat.
Am realizat aceasta piesa de mobilier eleganta si foarte practica si in cadrul unui ansamblu de mobilier realizat pe comanda, in functie de dimensiunile disponibile si culorile alese de client.

  • Garantie 10 Ani
  • Materiale De Calitate
  • Consiliere Tehnica
Formular de contact
Relatii clienti

0747 46 46 46

Bucataria are un aspect sofisticat si elegant datorita designului, dar si a combinatiei de culori. In plus, aspectul practic, atat de important atunci cand vorbim despre o bucatarie, este indiscutabil: corianul este unul dintre cele mai rezistente materiale pentru executarea mobilierului posibile, care se intretine usor, nu se zgarie si nu se pateaza!

Bucatarie cu blat si chiuveta din corian, practica si eleganta

Corianul este unul dintre cele mai populare materiale ale momentului, datorita rezistentei si a intretinerii sale usoare. Este un compozit rezistent la oxidanti, solventi, baze si acizi. Mobilierul din corian nu necesita imbinari, lucru care ii confera un aspect unitar, deoseit, dar si un indiscutabil caracter practic – se stie ca impuritatile si mizeria se aduna de obicei in zona acestor imbinari.
In plus, corianul nu se exfoliaza, nu se pateaza si nu putrezeste. Acest compozit deosebit rezista foarte bine la impact, iar orice tip de zgarietura ce ar putea aparea se repara cu interventii si costuri minime. Chiar si dupa ani intregi de utilizare, o simpla reslefuire il va readuce la starea initiala.
Corianul poate fi modelat in orice forma datorita caracteristicilor sale similare lemnului, dar are si duritatea si rezistenta pieselor ceramice. Flexibilitatea de care da dovada permite obtinerea de forme spectaculoase, deosebite, moderne si rezistente. Corianul este unul dintre materialele cele mai putin toxice cunoscute pana in prezent, este nereactiv chimic si hipoalergen.

Te invitam sa ne contactezi daca doresti realizarea unei bucatarii cu blat si chiuveta din corian. Am executat numeroase proiecte asemanatoare de-a lungul timpului si ne putem ocupa si de al tau! 

Scrie un review

Rating (*)