• Livrare si montaj in toata tara!
  • Suport tehnic prompt

Chiuveta Bucatarie din Corian CB11

Mobila Corian
Corian
noiembrie 9, 2017
0
0

Chiuveta de bucatarie cu blat din corian
Opteaza pentru model de chiuveta de bucatarie cu blat din corian, integrat in ansamblul de mobilier de bucatarie realizat din MDF, pe care il putem realiza si pentru locuinta ta.
Putem adapta cu usurinta acest model la dimensiunile incaperii si culorile la cele pe care le doresti. Trebuie sa stii ca materialele pentru o chiuveta de bucatarie din corian se declina intr-o gama variata de culori.

  • Garantie 10 Ani
  • Materiale De Calitate
  • Consiliere Tehnica
Formular de contact
Relatii clienti

0747 46 46 46

Suntem siguri ca vei regasi printre ele si culoarea ta preferata, care se va integra foarte bine cu restul mobilierului de bucatarie.
O bucatarie din corian va avea mereu un aspect rafinat, dar va fi in acelasi timp usor de curatat si igienizat, atat datorita designului, cat si a calitatii corianului – un material compozit deosenit. In plus, aspectul practic, deloc de neglijat in cazul unei bucatarii, este indiscutabil: corianul este unul dintre cele mai rezistente materiale pentru executarea mobilierului posibile! Un blat din corian cu chiuveta pentru bucatarie se va intretine mereu cu usurinta si va avea un aspect unitar, pe care suntem siguri ca il vei aprecia.

De ce sa alegi corianul pentru chiuveta si blatul de bucatarie?

Mobila din corian aduce un plus de eleganta in orice spatiu, dar este deosebit de apreciat in cazul mobilierului de baie sau bucatarie, datorita rezistentei mari la pete si zgarieturi si la umezeala si praf si chiar la flacara directa.
Corianul este un material alcatuit din aluminiu, polimeri acrilici si pigmenti ecologici, realizat special pentru un plus de rezistenta.
Corianul este un material uniform care nu permite infiltrarea lichidelor, ceea ce elimina practic posibilitatea de a se aduna murdarie asa cum se intampla cu piesele clasice de mobilier. Acest compozit este recomandat de specialisti si pentru ca nu se exfoliaza, nu putrezeste, este nontoxic, nereactiv chimic si hipoalergenic. Este extrem de usor de curatat, iar eventualele zgarieturi se repara cu interventii minime.
Cu siguranta ca pretul unei chiuvete cu blat de bucatarie din corian se amortizeaza in timp!
Fie ca iti doresti un model asemanator sau personalizat de bucatarie din corian, te invitam sa ne contactezi! Analizam impreuna detaliile si pretul proiectului tau, iar acesta va ajunge in cel mai scurt timp posibil la tine!

Scrie un review

Rating (*)