• Livrare si montaj in toata tara!
  • Suport tehnic prompt

Chiuveta Bucatarie din Corian CB23

Mobila Corian
Corian
noiembrie 9, 2017
0
0

Pentru a avea o bucatarie de vis este important sa acorzi atentie fiecarui detaliu in parte – din acest punct de vedere, o chiuveta din compozit – asa cum este corianul, se va dovedi cu siguranta utila.

  • Garantie 10 Ani
  • Materiale De Calitate
  • Consiliere Tehnica
Formular de contact
Relatii clienti

0747 46 46 46

Chiuveta din corian - un material compozit deosebit

Pentru a avea o bucatarie de vis este important sa acorzi atentie fiecarui detaliu in parte – din acest punct de vedere, o chiuveta din compozit – asa cum este corianul, se va dovedi cu siguranta utila.

Corianul permite sa alegi orice forma si culoare doresti pentru bucataria ta de vis, inclusiv amplasarea scurgerii. Aceasta forma dreptunghiulara a chiuvetei este una clasica, dar cu aspect profesional, elegant si spectaculos ce va reflecta personalitatea voastra.

Atunci cand alegi mobilierul de bucatarie e bine sa ai mereu in vedere aspectul, dar si functionalitatea: daca ne bucuram de timpul petrecut in bucatarie pentru a pregati masa pentru cei dragi, cel petrecut pentru curatenie si igienizare e bine sa fie cat mai scurt. Corianul este perfect din acest punct de vedere, fiind realizat special pentru a fi usor de curatat si intretinut.

Modelul prezentat este o chiuveta de bucatarie din corian alb combinat cu accesorii din otel inoxidabil, este eleganta, clasica sau moderna, cu forme geometrice, ce ii confera un aspect modern.

De ce sa alegi o chiuveta de bucatarie din corian?

Corianul permite realizarea oricaror piese de mobilier, clasice sau moderne, pentru bucatarii, livinguri sau bai.

Daca in cazul unui birou sau a unei mese de living ne intereseaza foarte mult aspectul deosebit, atunci cand vorbim despre mobilierul de bucatarie, combinatia de aspect si functionalitate primeaza.

Corianul nu necesita imbinari ceea ce inseamna ca nu permite infiltrarea lichidelor, deci nu putrezeste, nu se aduna murdarie si nu se exfoliaza cum se intampla cu alte piese de mobilier de bucatarie. De asemenea, corianul se igienizeaza foarte usor multumita acestor caracteristici.

Acest material compozit este extrem de rezistent la lovituri, iar eventualele zgarieturi pot fi reparate cu interventii minime ceea ce il recomanda cu usurinta pentru realizarea oricaror piese de mobilier precum chiuveta de bucatarie din corian. Este unul dintre materialele cele mai putin toxice cunoscute, este hipoalergenic si nereactiv chimic. Este recomandat pentru utilizare indelungata, iar dupa ani intregi de folosire necesita doar o simpla reslefuire pentru a reveni la starea initiala.

O chiuveta de bucatarie din corian va fi, asadar, alegerea perfecta pentru tine!

Scrie un review

Rating (*)