• Livrare si montaj in toata tara!
  • Suport tehnic prompt

Cabinet Medical din Corian CM39

Mobila Corian
Corian
noiembrie 10, 2017
0
0

Mobilierul trebuie sa reflecte stil si eleganta, dar in acelasi timp trebuie sa fie usor de igienizat si intretinut si compartimentat corespunzator, in functie de specificul respectivului cabinet.

  • Garantie 10 Ani
  • Materiale De Calitate
  • Consiliere Tehnica
Formular de contact
Relatii clienti

0747 46 46 46

Atunci cand vorbim despre mobilierul pentru un cabinet medical – realizat din corian sau din alte materiale – este important ca acesta sa indeplineasca anumite criterii de functionalitate, dar si de aspect.

Mobilierul trebuie sa reflecte stil si eleganta, dar in acelasi timp trebuie sa fie usor de igienizat si intretinut si compartimentat corespunzator, in functie de specificul respectivului cabinet.

Specialistii nostri realizeaza, pe comanda, mobilierdin corian pentru cele mai diverse spatii medicale – de la cabinete la sali de asteptare sau camere de spital, exact in functie de specificatiile clientului. Ne pliem pe cererile primite, executand mobilierul pe dimensiunile si culoarea solicitata.

Te invitam sa descoperi o piesa de mobilier pentru un cabinet medical din corian, realizat la standarde ridicate, ce denota eleganta, calitate si profesionism. Un astfel de mobilier cabinet medical din corian este practic si util, functional si elegant.

Corianul este un material compus din aluminiu, polimeri acrilici si pigmenti ecologici. Este rezistent la oxidanti si la majoritatea solventilor, bazelor si acizilor puternici ceea ce il face ideal pentru cabinete medicale si spitale.

Mobilierul pentru cabinete medicale din corian – estetic si functional

Imbinand aspectul estetic cu cel functional, un cabinet medical cu mobilier din corian va impresiona vizitatorii si incanta pe cei care il utilizeaza sau trebuie sa il igienizeze.

Corianul este un material neporos, asa ca nu va permite infiltrarea lichidelor in interiorul sau. Bacteriile si mucegaiul sunt in acest fel tinute la distanta, aspect important atunci cand discutam despre cabinete medicale.

Un alt avantaj important al mobilierului din corian este rezistenta excelenta la temperaturi ridicate, abur sau umezeala.

Corianul este renumit pentru rezistenta la pete si zgarieturi, la temperaturi inalte sau la actiunea diverselor substante. Majoritatea accidentelor se rezolva cu un burete si un produs obisnuit de curatenie. Chiar si in cazul deteriorarilor importante, corianul se poate repara cu interventii si urme minime.

Daca iti doresti o piesa de mobilier pentru cabinetul medical din corian sau dotarea intregului cabinet cu mobilier realizat din acest material deosebit, te invitam sa ne contactezi.

Scrie un review

Rating (*)