• Livrare si montaj in toata tara!
  • Suport tehnic prompt

Receptie din Corian RC63

Mobila Corian
Corian
noiembrie 10, 2017
0
0

Alegerea ansamblu de mobilier din corian pentru receptii este una dintre cele mai bune decizii pe care o poti lua sau afacerea ta, corianul fiind unul dintre cele mai apreciate materiale pentru realizarea mobilierului ale momentului.

  • Garantie 10 Ani
  • Materiale De Calitate
  • Consiliere Tehnica
Formular de contact
Relatii clienti

0747 46 46 46

Mobilier din corian pentru receptii, model deosebit

Alegerea ansamblu de mobilier din corian pentru receptii este una dintre cele mai bune decizii pe care o poti lua sau afacerea ta, corianul fiind unul dintre cele mai apreciate materiale pentru realizarea mobilierului ale momentului.

Combinatia de culori si materiale din modelul prezentat aduc o nota moderna, avangardista, incaperii in care este instalat acest ansamblu de mobilier. Combinatia de culori calde si reci este surprinzatoare, dar asigura un echilibru cromatic aparte.

Pentru realizarea acestui mobilier din corian pentru receptii s-a utilizat o combinatie de corian si pal melaminat, corianul imbinandu-se cu usurinta cu o multitudine de alte materiale.

Corianul – materialul ideal pentru mobilierul de receptie

Corianul este un material compozit deosebit de apreciat de designerii de mobilier, pentru ca permite realizarea celor mai variate forme, de la forme curbe, spectaculoase, la modele geometrice si combinatii surprinzatoare, totul pentru un efect estetic cu impact puternic asupra vizitatorilor.

Corianul este, in plus, rezistent la lovituri si zgarieturi, ignifug, non-toxic si hipoalergenic, foarte rezistent si usor de intretinut. Pe scurt: ideal ca material mobilierul de receptii, indiferent ca vorbim despre receptia unui hotel, a unei clinici private sau a unei cladiri de biroului.

Un alt avantaj al corianului este acela ca permite obtinerea de obiecte unitare, care nu necesita imbinarile clasice, care vin cu un compromis din punct de vedere estetic si unde se aduna de obicei impuritati – acest lucru traducandu-se prin eforturi minime de igienizare si intretinere.

Mobilierul din corian reprezinta cu siguranta o investitie pentru viitor, formele sale spectaculoase fiind atemporale, nu se demodeaza, iar calitatea acestui material este recunoscuta: dupa ani buni de functionare, mobilierul din corian are acelasi aspect impecabil din prima zi.

Daca iti doresti realizarea unui ansamblu de mobilier pentru receptii pe comanda din corian, te invitam sa ne contactezi. Vom gasi cu siguranta cea mai buna solutie, in functie de preferintele si bugetul pe care il ai la dispozitie.

Scrie un review

Rating (*)