• Livrare si montaj in toata tara!
  • Suport tehnic prompt

Masa din Corian MC49

Mobila Corian
Corian
noiembrie 13, 2017
0
0

Detaliile fac mereu diferenta atunci cand vorbim despre propria locuinta si modul in care alegem sa o mobilam si accesorizam pentru a crea acel acasa care ne aduce bucurie si momente placute impreuna.

  • Garantie 10 Ani
  • Materiale De Calitate
  • Consiliere Tehnica
Formular de contact
Relatii clienti

0747 46 46 46

Masa originala pentru living din corian

Detaliile fac mereu diferenta atunci cand vorbim despre propria locuinta si modul in care alegem sa o mobilam si accesorizam pentru a crea acel acasa care ne aduce bucurie si momente placute impreuna.

O masa originala pentru living din corian, cu un aspect spectaculos si elegant conferit de flexibilitatea acestui material compozit deosebit, asa cum este modelul prezentat aici, va contribui cu siguranta la crearea acelui acasa pe care ni-l dorim.

Pentru realizarea acestei piese de mobilier deosebita s-a folosit corian negru, ce ii sporeste caracterul spectaculos. Negrul este atemporal, mereu elegant, mereu in tendinte, foarte potrivit cu aceasta masa de living cu aspect minimalist.

Corianul insa, pe langa caracterisicile estetice indiscutabile, este si un material compozit foarte practic, recomandat pentru realizarea celor mai variate piese de mobilier.

Corianul, un material deosebit pentru o masa de living unica

Corianul este un material compus din aluminiu, polimeri acrilici si pigmenti ecologici, utilizat cu succes pentru obtinerea unor obiecte moderne cu forme deosebite. Acest lucru este posibil multumita flexibilitatii corianului care permite modelarea oricarei forme in functie de dorinta si cerintele clientului.

Corianul este ideal pentru realizarea unei mese pentru living, fiind rezistent la lovituri si pete. Eventualele zgarieturi profunde se repara rapid si usor. Este disponibil intr-o gama larga de culori putand fi utilizat atat monocrom, cat si in combinatie de mai multe culori.

Structura sa omogena nu necesita imbinari, ceea ce duce la eliminarea posibilitatii de a aduna impuritati in aceste zone, asa cum se intampla in cazul obiectelor de mobilier clasice. De asemenea, aceasta caracteristica faciliteaza igienizarea oricarei piese de mobilier. Acest material compozit nu putrezeste, nu se pateaza si nu se exfoliaza. Este usor de intretinut, durata sa de viata fiind nelimitata. Dupa ani lungi de utilizare, este suficienta o reslefuire pentru a readuce obiectele din corian la starea lor initiala.

O masa pentru living din corian va fi asadar originala, practica si se va intretine cu usurinta. Contacteaza-ne daca iti doresti un model asemanator sau personalizat!

Scrie un review

Rating (*)