• Livrare si montaj in toata tara!
  • Suport tehnic prompt

Birou din Corian BC3

Mobila Corian
Corian
noiembrie 13, 2017
0
0

Birou din corian pentru spatii office
Alegand un birou din corian pentru spatii office vei pune la dispozitia angajatilor tai o piesa de mobilier unica, foarte rezistenta, cu un aspect deosebit, care va arata cu siguranta la fel de bine si dupa 10 sau mai multi ani de utilizare.
Suntem siguri ca acest birou din corian va atrage privirile datorita aspectului simplu si elegant. Acest material compozit deosebit combina robustetea marmurei cu finetea satinului, rezultand piese de mobilier elegante, spectaculoase adesea, dar si foarte rezistente in timp.
Modelul prezentat este un birou office din corian realizat pentru mai multe posturi de lucru. Modelul poate fi adaptat in functie de spatiu si dimensiuni.

De ce sa alegi un birou din corian


Proprietatile corianului il recomada pentru executarea unor piese de mobilier unice, trainice, elegante si rafinate.
Corianul este un material flexibil, ce permite obtinerea de forme impresionante, rafinate, datorita posibilitatilor de prelucrare variate. Liniile drepte se pot imbina cu cele curbe, pentru combinatii surprinzatoare si apreciate.
Corianul este un material compozit rezistent la zgarieturi si pete, accidentele de mici dimensiuni rezolvandu-se cu interventii minime. Chiar si in cazul in care apar deteriorari majore, acestea se rezolva prin reslefuire.
Un birou din corian este si usor de intretinut – ai nevoie de o laveta, plus apa si sapun pentru a-l curata atunci cand apar pete sau zgarieturi. Poti adauga o substanta abraziva atunci cand este cazul. Petele si mizeria nu vor penetra materialul, care isi va pastra aspectul deosebit de-a lungul timpului.
Un birou din corian pentru spatii office este o investitie pe termen lung, care va aduce cu siguranta un plus de imagine afacerii tale. Acesta poate fi realizat in functie de culorile si dimensiunile dorite, integral din corian sau in combinatie cu alte materiale.
Daca iti doresti un birou din corian pentru spatii office, te invitam sa ne contactezi. Vom stabili in cel mai scurt timp detaliile proiectului tau pentru a incepe lucrul.

  • Garantie 10 Ani
  • Materiale De Calitate
  • Consiliere Tehnica
Formular de contact
Relatii clienti

0747 46 46 46

Scrie un review

Rating (*)