• Livrare si montaj in toata tara!
  • Suport tehnic prompt

Birou din Corian BC4

Mobila Corian
Corian
noiembrie 13, 2017
0
0

Birou din corian cu design spectaculos

Descopera acest birou elegant, cu design contemporan, potrivit pentru o companie moderna, care acorda o importanta deosebita ambientului in care isi primeste clientii si colaboratorii.
Acest birou elegant din corian este potrivit si ca mobiler de receptie, fiind o piesa rafinata, care va atrage cu siguranta atentia si va pune in valoare spatiul in care este instalat. Liniile curbe, simple, impreuna cu eleganta albului imaculat fac din aceasta piesa de mobilier una care va fi, cu siguranta, apreciata.

  • Garantie 10 Ani
  • Materiale De Calitate
  • Consiliere Tehnica
Formular de contact
Relatii clienti

0747 46 46 46

Alege corianul ca material pentru mobilierul de birou

Corianul este un material din ce in ce mai popular pentru realizarea de piese de mobilier deosebite, elegante si rafinate, indiferent ca vorbim despre birouri, mese pentru receptii si baruri sau mobilier de baie si bucatarie.
Corianul este un material compozit, obtinut in urma combinarii mai multor materiale, ce are o rezistenta similara pietrei, dar o flexibilitate in prelucrare asemanatoare mai degraba lemnului. Aspectul sau impecabil, precum si usurinta cu care poate fi intretinut, sunt motive pentru care acest material este unul dintre cele mai populare ale momentului.

Comanda acum acest birou elegant, cu design contemporan
Comanda acest birou deosebit de elegant din corian si ne vom ocupa de realizarea si livrarea acestuia in cel mai scurt timp posibil. Contacteaza-ne pentru un plus de detalii – de la pretul biroului din corian si pana la modalitatile de plata, termenul de livrare si conditiile in care va putea fi montat de catre echipa noastra.

Scrie un review

Rating (*)