• Livrare si montaj in toata tara!
  • Suport tehnic prompt

Bar din Corian BR6

Mobila Corian
Corian
noiembrie 13, 2017
0
0

Bar din corian pentru living – un material compozit modern.
Un bar din corian va conferi cu siguranta un aspect modern, spectaculos unui living contemporan sau unei bucatarii elegante. Modelul pe care il propunem are blatul pentru bar realizat din corian, restul ansamblului fiind din MDF – o solutie practica si in acelasi timp eleganta, cele doua materiale combinandu-se excelent.

  • Garantie 10 Ani
  • Materiale De Calitate
  • Consiliere Tehnica
Formular de contact
Relatii clienti

0747 46 46 46

Asa cum poti observa si la aceasta piesa de mobilier, corianul este un material flexibil, ce permite realizarea de obiecte cu forme elegante, deosebite, care vor fi cu siguranta apreciate de proprietari si vizitatori deopotriva.
Alege un bar din corian, un material compozit deosebit de practic.
Compozitia sa recomada corianul pentru realizarea unui bar – pentru living, bucatarie sau o camera special amenajata - acesta nu permite infiltrarea lichidelor, fiind in acelasi timp usor de intretinut și igienizat.
De asemenea, corianul permite realizarea unor piese de mobilier cu structura unitara: nu necesita imbinari, asa ca impuritatile nu se vor aduna in zonele respective, asa cum se intampla cu piesele clasice. Este o proprietate care are beneficii atat estetice (aspectul unitar confera un plus de eleganta), cat si practice.
Corianul este neporos si usor de curatat, iar in eventualitatea putin probabila a unor zgarieturi profunde, poate fi reparat cu interventii minime.
Un bar din corian va conferi livingului tau un plus de eleganta și rafinament multumita pieselor de mobilier cu design deosebit, spectaculos chiar, pe care le putem realiza din acest material compozit.
Te invitam sa descoperi toate modelele de bar din corian pentru living din oferta noastra! Daca iti doresti un model identic sau asemanator cu acest model, nu ezita sa ne contactezi!
Specialistii nostri te vor ajuta sa gasesti cea mai buna solutie pentru tine – iar barul din corian va fi instalat in sufrageria ta in cel scurt timp posibil.

Scrie un review

Rating (*)