• Livrare si montaj in toata tara!
  • Suport tehnic prompt

Bar din Corian BR8

Mobila Corian
Corian
noiembrie 13, 2017
0
0

Baruri din corian, pentru localuri apreciate.
Atunci cand vorbim despre o iesire intr-un club, bar sau chiar la un restaurant, dincolo de locatie si de meniul pe care il propune invitatilor, avem tendinta de a alege si in functie de ambientul propus.
Designul interior este un element din ce in ce mai important in alegerile oamenilor, iar piesele de mobilier pentru baruri din corian castiga din ce in ce mai des popularitate datorita formelor numeroase si spectaculoase pe care acest material compozit deosebit le poate lua.

  • Garantie 10 Ani
  • Materiale De Calitate
  • Consiliere Tehnica
Formular de contact
Relatii clienti

0747 46 46 46

Fie ca iti doresti un bar din corian pentru o cafenea, un restaurant sau un bar, acesta va fi cu siguranta una dintre piesele de mobilier care va atrage privirile vizitatorilor inca de la intrarea in localul tau.
Alege unul dintre barurile din corian propuse.
Varianta prezentata de bar din corian a fost aleasa pentru a se potrivi cu interiorul unui club, in care este instalat. Modelul a fost ales si pentru a se potrivi cu specificul localului, iar corianul a fost optiunea pentru intreaga suprafata a barului atat datorita posibilitatilor numeroase de design, ci si datorita proprietatilor incontestabile ale acestui material.
Corianul este unul dintre cele mai rezistente materiale pentru realizarea mobilierului, ce isi pastreaza aspectul de inalta clasa si peste timp. Foarte important atunci cand vorbim despre locatii profesionale, corianul este neporos, foarte rezistent la pete si zgarieturi (in rarele ocazii cand acesta ar putea fi afectat, se repara cu usurinta) si nu va permite patrunderea germenilor sau bacteriilor in interiorul sau.
Culorile si dimensiunile barurilor din corian vor fi alese in functie de preferinte, gama de culori in care se declina acest material compozit deosebit fiind extrem de generoasa.
Realizam, pe comanda, cele mai variate modele de baruri din corian. Te invitam sa le descoperi pe site sau sa ne propui un proiect personalizat – ne va face placere sa realizam si barul din corian pe care il doresti, contribuind la succesul business-ului tau.

Scrie un review

Rating (*)