• Livrare si montaj in toata tara!
  • Suport tehnic prompt

Semineu din Corian SC22

Mobila Corian
Corian
noiembrie 13, 2017
0
0

Un semineu va fi cu siguranta vedeta incaperii tale in sezonul rece, transformand-o intr-una calda si confortabila. Ce bucurie este de fiecare data sa savurezi un ceai cald alaturi de familie sau de cea mai buna prietena urmarind flacarile jucause!

  • Garantie 10 Ani
  • Materiale De Calitate
  • Consiliere Tehnica
Formular de contact
Relatii clienti

0747 46 46 46

Semineu din corian simplu si elegant

Un semineu va fi cu siguranta vedeta incaperii tale in sezonul rece, transformand-o intr-una calda si confortabila. Ce bucurie este de fiecare data sa savurezi un ceai cald alaturi de familie sau de cea mai buna prietena urmarind flacarile jucause!

Un semineu din corian va atrage cu siguranta atentia indiferent de incaperea in care este instalat - o reinterpretare contemporana a unei piese clasice, in fata careia si strabunicii nostri depanau povesti si se bucurau de caldura si prezenta celor dragi alaturi.

Un semineu din corian executat pe comanda, fie ca vorbim despre un semineu pe lemne sau electric va fi mereu in tendinte, iar tu te vei bucura de originalitatea si confortul conferit de aceasta sursa de incalzire.

Va prezentam un semineu electric din corian realizat pe comanda, pentru care s-au folosit nuante naturale, de brun, pentru a accentua atmosfera calda, prietenoasa. Imaginati-va cat de frumos va arata acest semineu in perioada sarbatorilor, decorat cu oramentele preferate!

De ce sa optezi pentru un semineu din corian

Corianul poate fi modelat in aproape orice forma – suprafete curbe, modele variate, indraznete si elegante, deseori spectaculoase – toate acestea inscriu acest material compozit deosebit pe lista celor preferate de designerii, dar de utilizatorii mobilierului din corian.
Se spune despre corian ca are robustetea marmurei, dar finetea satinului. Acest material va rezista foarte bine la uzura si diverse accidente inevitabile de-a lungul timpului, pastrandu-si aspect deosebit, elegant si rafinat.

In plus, corianul este unul dintre materialele cele mai putin toxice cunoscute pana in prezent.

Acest material nu necesita imbinari – un semineu din corian va avea o structura unitara cu beneficii atat estetice, cat si practice (se elimina posibilitea adunarii de impuritati intre piesele componente)

Contacteaza-ne daca iti doresti un semineu la comanda din corian! Il putem realiza in cele mai variate forme si culori, exact in functie de preferintele tale!

Scrie un review

Rating (*)