• Livrare si montaj in toata tara!
  • Suport tehnic prompt

Semineu din Corian SC24

Mobila Corian
Corian
noiembrie 13, 2017
0
0

Un semineu din corian, original si elegant, asa cum este modelul prezentat, ne va aminti mereu de tihna serilor de iarna sau a Sarbatorilor, cand s-a transformat cu siguranta in centrul atentiei tuturor, decorat fiind cu ornamente tematice specifice perioadei.

  • Garantie 10 Ani
  • Materiale De Calitate
  • Consiliere Tehnica
Formular de contact
Relatii clienti

0747 46 46 46

Un semineu din corian, original si elegant, asa cum este modelul prezentat, ne va aminti mereu de tihna serilor de iarna sau a Sarbatorilor, cand s-a transformat cu siguranta in centrul atentiei tuturor, decorat fiind cu ornamente tematice specifice perioadei.

Un semineu din acest material compozit unic va da mereu o interpretare personala, calma si deosebita, camerei in care va fi instalat.

Modelul prezentat este semineu original din corian, atragand atentia tocmai prin simplitatea lui. Corianul unul dintre cele mai apreciate materiale ale momentului pentru realizarea mobilierului, care se imbina excelent cu alte materiale potrivite pentru realizarea semineurilor, asa cum este marmura sau travertinul.

Avantajul corianului fata de materialele ceramice clasice? Posibilitatea de a fi prelucrat si personalizat in functie de preferinte, utilizandu-se inclusiv linii curbe, spectaculoase. Pardoseala din fata semineului poate fi si ea realizata din corian sau din materialul pe care il alegeti.

Avantajele utilizarii corianului pentru un semineu original

Corianul este in primul rand un material rezistent la temperaturi mari, precum travetinul sau marmura, dar poate fi modelat in cele mai variate forme, spre deosebire de aceste materiale.

Paleta larga de culori in care este disponibil acest material deosebit este un alt plus: puteti opta pentru un semineu intr-o singura culoare sau in mai multe, in functie si de preferinte sau incaperea in care il instalti. Combinarea materialelor este iarasi posibila in cazul corianului, acesta prezentand avantajul de permite crearea de piese de mobilier unitare, intrucat nu necesita imbinari.

Specialistii il considera unul dintre cele mai putin toxice materiale existente pe piata la momentul prezent. Corianul este nereactiv chimic si hipoalergenic. Nu se pateaza usor, nu se zgarie, nu se exfoliaza si nu putrezeste. Eventualele zgarieturi se repara foarte usor si rapid, cu interventii minime.

Toate aceste caracteristici recomanda realizarea unui semineu original din corian – fie ca doresti acest model, unul asemanator sau un model personalizat, te invitam sa ne contactezi. Ne vom ocupa cu placere de proiectul tau!

Scrie un review

Rating (*)