• Livrare si montaj in toata tara!
  • Suport tehnic prompt

Mobilier cu masca de chiuveta si chiuveta din corian

Mobila Corian
Corian
iulie 27, 2018
0
0

Un alt proiect realizat de echipa noastra ce are la baza corianul, un material deosebit, indicat pentru realizarea pieselor de mobilier de baie.

  • Garantie 10 Ani
  • Materiale De Calitate
  • Consiliere Tehnica
Formular de contact
Relatii clienti

0747 46 46 46

Descopera cat de elegant si practic este acest ansamblu de mobilier compus din masca de chiuveta de baie, cu chiuveta si blatul din corian, integrate in mobilier. Corianul vine cu rezistenta sa deosebita si eleganta sa, dar si cu absenta imbinarilor, atat de importanta in cazul mobilierului de baie. De obicei la imbinari se aduna impuritatile si, in plus, mobilierul arata mult mai elegant atunci cand nu exista imbinari, oricat de bine au fost acestea realizate.
Daca veti opta pentru un model asemanator de masca de chiuveta de baie pe comanda, cu chiuveta si blat integrate, realizate din corian, suntem siguri ca veti aprecia atat calitatile deosebite ale corianului, care se vor pastra si de-a lungul timpului, cat si aspectul sau spectaculos, impecabil. Trebuie sa stiti ca acest material compozit deosebit poate lua o serie intreaga de forme, inclusiv curbe, motiv pentru care corianul este unul dintre materialele preferate ale designerilor de mobilier din intreaga lume.
Proiectul prezentat de mobilier de baie pe comanda din corian are urmatoarele caracteristici:
Chiuveta realizata din Corian, in culoarea Sandstone 514.
Corpul de chiuveta, executat din mdf vopsit lucios cu interioare din din pal melaminat – corpul dispune de 2 sertare tip Antaro Blum, cu amortizare.
Dimensiuni L x l x H – 1290 x 500 x 850 mm.
Pretul nu include bateria.
Dimensiunile corpului suspendat dreapta masca chiuveta: L x l x H – 350 x 190 x 1600 mm. Pret: 650 lei, neinclus in pretul afisat.
Dimensiuni corp deasupra wc: L x l x H – 840 x 190 x 900 mm. Pret: 900 lei, neinclus in pretul afisat.
Mobilierul de baie a fost montat in orasul Bacau.
Putem executa proiecte asemanatoare de masca chiuveta de baie pe comanda, cu chiuveta si blatul din corian, cu livrare in intreaga tara. Te asteptam sa ne contactezi pentru un plus de detalii si iti stam la dispozitie pentru orice informatie in legatura cu mobilierul de baie si alte tipuri de mobilier din corian pe care le putem realiza!

Scrie un review

Rating (*)