• Livrare si montaj in toata tara!
  • Suport tehnic prompt

Chiuveta eleganta din corian pentru baie

Mobila Corian
Corian
iulie 31, 2018
0
0

Descopera un model deosebit de chiuveta eleganta din corian pentru baie – un proiect premium realizat de echipa noastra, executat si montat la Bacau – pe care il putem livra in orice localitate din Romania – intr-o varianta asemanatoare sau personalizata in functie de dimensiunile si preferintele dvs.

  • Garantie 10 Ani
  • Materiale De Calitate
  • Consiliere Tehnica
Formular de contact
Relatii clienti

0747 46 46 46

Chiuveta de baie are un model simplu si elegant, foarte potrivit pentru o baie moderna. Familia care a optat pentru o chiuveta de baie din corian se va bucura de calitatile incontestabile ale acestui material – usor de intretinut si cu un aspect deosebit, usor de combinat cu alte materiale, foarte rezistent la pete si zgarieturi, lucru atat de important atunci cand vorbim despre mobilierul de baie.
In plus, mobilierul din corian este foarte flexibil, permitand realizarea celor mai suprinzatoare forme, inclusiv curbe sau geometrice, si nu necesita imbinari, lucru care se traduce printr-un plus de igiena si un aspect continuu, foarte elegant. Corianul are, in plus, o rezistenta foarte mare la temperaturi ridicate si in acelasi timp la abur si umezeala.
Avand o structura neporoasa, corianul nu va permite inflitrarea lichidelor in structura materialului – calitati care il fac ideal pentru realizarea unei chiuvetei sau a intregului mobilier de baie din acest material deosebit – vorbim despre unul dintre cele mai rezistente si usor de intretinut materiale pentru mobilierul de baie.

Caracteristicile acestei chiuvete elegante de baie, din corian:
Corpul chiuvetei realizat din Corian MC 012
Dimensiunile chiuvetei: L x l x H – 800 x 530 x 220 mm
Pretul nu include bateria

Putem cele mai variate modele de chiuvete elegante de baie, adaptandu-ne la dimensiunile disponibile si preferintele clientilor nostri. Acestea pot fi individuale sau integrate in mobilierul de baie pe care il putem, de asemenea, executa pe comanda. Contacteaza-ne pentru un plus de informatii in legatura cu chiuveta de baie preferata!

Scrie un review

Rating (*)