Daca iti doresti o locuinta moderna, originala si in acelasi timp practica, corianul este unul dintre cele mai potrivite materiale pe care le poti folosi.

Mobila din Corian se diferentiaza prin designul atractiv, contemporan, dar si prin calitatea si rezistenta in timp, pastrandu-si aspectul de inalta clasa si dupa ani intregi de utilizare.

In plus, corianul este un material deosebit de igienic, tinand la distanta germenii si bacteriile si fiind extrem de usor de curatat: o laveta din bumbac umezita ii reda imediat aspectul inconfundabil.

Avantajele mobilei din Corian

Poate ca te intrebi de ce ar trebui sa optezi pentru mobila din corian, un material relativ nou folosit pe piata noastra, dar care castiga din ce in ce mai mult increderea romanilor datorita calitatilor sale incontestabile.

Am adunat mai jos o parte din atuurile corian-ului – cele care il fac iubit atat de catre utilizatorii sai, cat si de designerii de mobilier din intreaga lume.

Unul dintre cele mai elegante si solide materiale pentru mobilier

Se spune despre corian ca are robustetea marmurei si finetea satinului. In timp ce rezista cu succes la uzura si inevitabile accidente mai mici sau mai mari, corianul are un aspect deosebit, elegant si rafinat, care se pastreaza si in timp.

Fie ca vorbim despre un birou realizat din corian sau un blat de bucatarie din acelasi material, despre o chiuveta sau un bar din corian, acestea isi vor pastra finetea si aspectul impecabil, deosebit de apreciate.

Piesele de mobilier din Corian sunt originale, in cele mai diverse forme

Designerii de mobilier, dar si utilizatorii, apreciaza corianul pentru abilitatea unica de a capata orice forma – suprafete curbe, modele indraznete si originale…

Fie ca vobim despre un blat de bucatarie sau o chiveta de baie sau mergem catre piese de mobilier sofisticat, doar imaginatia designerului este limita atunci cand vorbim despre corian.

Unul dintre cele mai igienice materiale pentru realizarea mobilierului

Material compozit neporos, o suprafata din corian nu va permite patrunderea germenilor sau bacteriilor in interiorul sau. Se curata cu usurinta, e suficienta o laveta sau un burete fin si un detergent bland sau chiar apa pentru a indeparta orice urma de murdarie de pe suprafata sa.

Mobila din corian se poate combina cu usurinta cu alte materiale

Indiferent ca vorbim despre lemn sau piatra naturala, suprafetele din corian se pot combina cu succes cu alte materiale, pentru realizarea de piese de mobilier deosebite, in conformitate cu dorintele utilizatorului.

Paleta larga de culori disponibile pentru mobilierul din corian

Suprafetele din corian pot fi realizate intr-o varietate larga de culori si nuante – practic, puteti sa optati exact pentru culoarea si textura dorita atunci cand vorbim despre alegerea acestui material compozit deosebit.

Poti opta si pentru combinatii de culori – de la alb sau negru pana la culorile vii, pline de personalitate, care vor aduce un plus de originalitate incaperii in care vor fi utilizate.

Rezistenta in timp, intretinere facila si ajustari imperceptibile

Corianul este unul dintre cele mai solide materiale pentru realizarea mobilierului, pastrandu-si aspectul deosebit si peste timp. Mici accidente domestice, asa cum sunt expunerea la diverse lichide sau chiar zgarieturi usoare se repara fara urme, prin simpla curatare cu apa si detergent.

Fiind unul dintre cele mai rezistente materiale pentru realizarea mobilierului, corianul poate fi deteriorat doar de substante chimice puternice, de exemplu. Chiar si in acest caz, suprafelete din corian se pot repara cu urme imperceptibile.