Un bar din corian  este una dintre cele mai bune alegeri pe care le poti face. Corianul este un material compozit versatil, care poate lua forme deosebite, spectaculoase, care vor fi cu siguranta apreciate de vizitatorii tai. Este unul dintre materialele preferate ale designerilor de mobilier, tocmai din acest considerent.

In acelasi timp, corianul este un material deosebit de practic: se curata si se intretine usor, mentinandu-si aspectul deosebit chiar si in conditiile de trafic intens de persoane care exista, de obicei, in baruri sau restaurante.

In doar cateva minute si folosind un burete sau o laveta simpla si sapun (sau o substanta abraziva in unele cazuri), petele, zgarieturile minore si alte accidente care apar inevitabil intr-un asemenea spatiu raman o amintire.

De ce sa optezi pentru un bar din corian?

Exista numeroase materiale din care poti realiza barul dorit, dar noi ne-am propus sa punem in evidenta cateva avantaje ale corianului.

Corianul este un material versatil, ce permite modelarea in forme din cele mai diverse, inclusiv curbe, iar un bar din corian poate fi o piesa de mobilier spectaculoasa, apreciata de vizitatorii localului in care este montat. In ceea ce priveste designul, doar imaginatia celui care concepe piesa de mobilier este limita!

Iti prezentam doar cateva modele de baruri realizate din corian, pentru a intelege mai bine cat de multe lucruri se pot realiza cu acesta:

Un alt mare atu al corianului este faptul ca se declina in numeroase culori. De la cele inchise, sobre, si pana la combinatiile de culori sau culorile vii, spectaculoase, exista o paleta de mai bine de 100 de culori din care se poate alege exact varianta dorita.

In plus, corianul se poate combina foarte bine si cu alte materiale, in functie de preferinte. Lemnul sau chiar palul se vor imbina armonios cu corianul, creionand un ansamblu aspectuos, dar si practic.

Corianul este un material compozit, special realizat pentru o rezistenta deosebita in timp. Practic, micile zgarieturi sau lovituri, care apar in special in locurile aglomerate, nu il afecteaza sau pot fi corectate cu usurinta.

Intretinerea corianului se realizeaza cu usurinta, prin stergere cu o laveta de bumbac sau un burete si o solutie obisnuita de curatenie. In cazul zgarieturilor, se poate folosi ceva abraziv. Nu ai nevoie de solutii complicate si nici nu trebuie sa te ingrijorezi ca materialul se va degrada, umfla, etc.

Corianul este, de altfel, un material neporos, care nu patrunde infiltrarea lichidelor si nici nu este un mediu prietenos cu bacteriile sau mucegaiul. Un lucru bun atunci cand vorbim despre spatii publice si nu numai.

Spectaculos si modern, corianul va fi cu siguranta apreciat

Un bar din corian va fi o piesa de mobilier spectaculoasa si moderna, ce va putea integra armonios inclusiv linii fluide, lasand o impresie deosebita tuturor vizitatorilor.

Corianul este, in plus, foarte usor de intretinut si rezistent in timp, lucru care il face ideal pentru spatiile cu trafic mare de persoane, asa cum sunt barurile si restaurantele.