Unul dintre cele mai apreciate materiale ale momentului este corianul – un material compozit versatil, care permite modelarea in cele mai surprinzatoare forme, fiind in acelasi timp extrem de rezistent si spectaculos.

Nu vei gresi optand pentru o chiuveta din corian pentru baia sau bucataria ta: ai optiuni practic nelimitate in ceea ce priveste formele si culorile, beneficiind in acelasi timp o piesa de mobilier extrem de atragatoare si rezistenta.

In plus, corianul este un material compozit special conceput pentru o igiena perfecta, fiind neporos si tinand germenii si bacteriile la distanta, lucru deosebit de important atunci cand vorbim despre bai sau bucatarii.

Corianul – materialul perfect pentru baie si bucatarie

Proprietatile corianului il recomanda ca materialul perfect pentru chiuveta din baie sau din bucatarie.

Corianul este renumit pentru rezistenta la pete si zgarieturi, la temperaturi inalte sau chiar la actiunea diverselor substante. Majoritatea accidentelor domestice – unele dintre ele deloc mici – se rezolva cu un burete si un produs obisnuit de curatenie. Acesta este corianul, iar vestea buna este ca va arata foarte bine chiar si dupa 10 ani de utilizare sau mai mult.

Corianul este un material neporos, ceea ce inseamna ca acesta nu va permite patrunderea in timp a bacteriilor si a germenilor, pastrand o igiena perfecta in conditii de mentenanta minima.

Corianul este apreciat si pentru versatilitatea lui – indiferent de designul ales pentru mobilierul de baie sau bucatarie, o chiuveta din corian se va integra perfect!

Chiuveta din corian, alegerea perfecta

Indiferent ca iti doresti ca mobilierul de bucatarie sa fie modern sau traditional, vintage sau rustic, chiuveta din corian se va potrivi de minune, putand sa alegi din paleta larga de texturi si culori a acestui material pe cel care se potriveste stilului ales.

Blatul si celelalte elemente de mobilier pot fi din corian sau din orice alt material – asocierea va fi cu siguranta oportuna. Poti opta chiar pentru inlocuirea faiantei din dreptul chuivetei blatului cu acest tip de material si efectul va fi unul deosebit: nu vei mai avea nevois de imbinari. Pe langa aspectul estetic, exista si cel practic – vei face mai usor curatenie.

Este valabil si pentru baie – chiuveta din corian se va integra perfect, indiferent de nuanta si forma aleasa pentru gresie si faianta sau de celelalte piese de mobilier din incapere – care pot fi din acelasi material sau din materiale diferite.

Este exact ceea ce diferentiaza corianul de alte materiale pentru mobilier: modul in care poate fi integrat si aspectul spectaculos, in cele mai surprinzatoare combinatii!

Corianul permite crearea acelui spatiu unic, potrivit cu stilul si personalitatea noastra, in care ne revenim de fiecare data cu placere: propria locuinta.

Permitand un design inovativ si fiind in acelasi timp extrem de practica, o chiuveta din corian va fi alegerea ideala daca iti doresti o baie sau bucatarie eleganta, dar in acelasi timp igienica si usor de intretinut. Putem adauga faptul ca aceasta este o investitie pentru o viata, avand in vedere rezistenta deosebita in timp a corianului.